Close

DIUMENGE, 7 DE FEBRER DE 2021

Definitivament, Mart i Urà, ben instal·lats a Taure, han deixat de fer conjunció entre ells i ara Mart ja seguirà el seu camí per la roda zodiacal tot separant les seves passes i les seves energies d’aquest planeta tan excèntric que és Urà.

I com que Mart sempre té feina i busca objectius on dipositar les seves energies i gastar-les, ara seguirà el seu camí amb la pretensió de seguir treballant un mateix territori, el que més li interessi, que és així com es fa camí i com es treballa la terra i s’obtenen els tresors. I sense Urà al costat, de mica en mica, Mart i nosaltres, anirem recuperant part de la nostra tranquil·litat acostumada, que aquesta conjunció ha sigut forta i ens ha pogut esverar més del que imaginàvem.

Procurem, doncs, a partir d’ara, reconcentrar les nostres energies i redirigir-les en una sola direcció, que així avançarem més de pressa, mentre continuem donant-li al clau que ens resulti més útil, que segur que si ho fem així, tindrem on repenjar-nos.

Tenim fins el 3 de març per trobar aquest tipus de suport en una mateixa causa.

Estat de la Lluna: a Sagitari. A les 21 hores, 52 minuts, entra a Capricorn.

Subscriu-te!

Subscriu-te al blog Avui els Astres... i rebràs una notificació cada cop que hi hagi una nova entrada.

Et prometem que no enviarem mai correu brossa! Fes un cop d'ull a la nostra política de privacitat per a més informació.

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers per al seu correcte funcionament i per a fins analítics. En fer clic al botó Acceptar, acceptes aquestes tecnologies i el processament de les dades per a aquests propòsits.    Més informació
Privacidad