Close

DIUMENGE, 6 DE NOVEMBRE DE 2022

La presència de la Lluna a Àries, ben entronitzada en aquest signe de primavera, farà que les seves lluminositats, ja molt creixents, surtin disparades en direcció a Mart a Bessons i a Saturn a Aquari, i en un mateix angle d’obertura, el de 60 graus o sextil. I com que, a més a més, tant Mart com Saturn estaran units per un altra angle de més amplada, el de 120 graus o trígon, el resultat serà un bonic triangle establert al cel d’aquesta jornada.

Preparem-nos, doncs, per a tirar endavant i fer-ho amb tota decisió, ja que Mart rebrà l’impuls d’aquesta Lluna i Saturn sabrà temperar la possible envestida.

Però, serà positiu que tinguem ganes de tirar endavant buscar la nostra millor col·locació, tal i com ho fan els astres tots els dies del món. Vinga!

Posició de la Lluna: a Àries.

Subscriu-te!

Subscriu-te al blog Avui els Astres... i rebràs una notificació cada cop que hi hagi una nova entrada.

Et prometem que no enviarem mai correu brossa! Fes un cop d'ull a la nostra política de privacitat per a més informació.

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers per al seu correcte funcionament i per a fins analítics. En fer clic al botó Acceptar, acceptes aquestes tecnologies i el processament de les dades per a aquests propòsits.    Més informació
Privacidad