Close

DIUMENGE, 6 DE MARÇ DE 2022

Avui mateix, al mateix temps, la conjunció de Venus i Mart a Capricorn donarà un pas més, tot entrant en territori d’Aquari, a on aquests dos planetes s’hi estaran exactament fins el 5 d’abril, en el cas de Venus, i fins el 14 del mateix mes, en el cas de Mart.

Però, mentrestant, i sobretot mentre duri la seva conjunció en aquest signe de meitat d’hivern, ens voldran molt amistosos i plens de projectes de futur i ens faran agafar molta perspectiva, ja que Aquari sempre s’acaba distanciant de la realitat i prefereix observar-la des de lluny, des d’aquell racó de món en què tot es veu ­d’una manera molt més àmplia i panoràmica i, a la llarga, es pot opinar millor.

Deixem, doncs, que Venus i Mart, aquest símbol dels enamorats joves, extreguin el millor de nosaltres quant a gènere humà i ens inspirin un futur de generositat i d’una humanitat diferent, en la qual tots hi tinguem cabuda.

Gaudim de l’expansió que els dos planetes plegats ens poden aportar.

Posició de la Lluna: a Àries. A les 9 del matí entra a Taure.

Subscriu-te!

Subscriu-te al blog Avui els Astres... i rebràs una notificació cada cop que hi hagi una nova entrada.

Et prometem que no enviarem mai correu brossa! Fes un cop d'ull a la nostra política de privacitat per a més informació.

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers per al seu correcte funcionament i per a fins analítics. En fer clic al botó Acceptar, acceptes aquestes tecnologies i el processament de les dades per a aquests propòsits.    Més informació
Privacidad