Close

DIUMENGE, 6 DE JUNY DE 2021

En aquests moments Venus i Mart, aquests dos planetes que són una de les parelles del zodíac, estan transitant pel signe de Cranc, i això té els seus significats i les seves repercussions, tan positives com negatives. Les positives poden ser molt d’amor incondicional, com el d’una mare, molta entrega i dedicació als nostres i fins i tot molta protecció, com si ens calgués amorosir-ho tot i posar-nos a bon resguard, sobretot a casa i amb la família. Les negatives poden ser un excés de sensibilitat i, sobretot, de susceptibilitat, un esperit capritxós i fins i tot una forta agressivitat quan ens toquen els sentiments i ens posen el dit a la llaga.

Però, Mart aviat marxarà de Cranc, mentre que Venus continuarà en aquest signe i ens voldrà fer reconciliar amb aquells i aquelles que estiguem barallats, que després de la guerra també pot arribar la pau i les forces del cel ens portaran per a quest camí.

I les reconciliacions poden donar molt de sí, que quan s’està a punt de perdre una cosa, és quan més es valora.

Estat de la Lluna: a Àries. A les 7 h i 46 minuts del matí arriba a Taure.

Subscriu-te!

Subscriu-te al blog Avui els Astres... i rebràs una notificació cada cop que hi hagi una nova entrada.

Et prometem que no enviarem mai correu brossa! Fes un cop d'ull a la nostra política de privacitat per a més informació.

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers per al seu correcte funcionament i per a fins analítics. En fer clic al botó Acceptar, acceptes aquestes tecnologies i el processament de les dades per a aquests propòsits.    Més informació
Privacidad