Close

DIUMENGE, 6 DE DESEMBRE DE 2020

En aquests moments el planeta Urà circula retrògrad i peregrí en el signe de Taure, territori en el que no hi està massa acomodat i tot això pot tenir les seves conseqüències.

Que un planeta circuli retrògrad ens fa mirar cap enrere i que un planeta estigui peregrí ens pot deixar sense respostes i sense aquesta capacitat d’establir contacte o relació que tots tenim, i si al mateix temps, un planeta no està situat en el territori que li és més afí, podem dir que no desenvolupa les seves millors energies.

Per tant, podríem qualificar la nostra rebel·lia (Urà) com una mica somorta i apaivagada en aquests moments, mal dirigida (per anar cap enrere) i sense saber com lligar-la o enllaçar-la (per transitar sol o de manera peregrina) amb el nostre pensament o amb les nostres actituds.  

No ens estranyi, doncs, si no ens sentim especialment moguts a buscar canvis a la nostra vida o a la nostra situació, per més que Urà continuï fidel i amorós a les seves expectatives de modificar-ho tot i a nosaltres també ens convinguin els canvis. Però, això va com va, i la terra de Taure és la que més costa d’aixecar i per tant ara ens costarà més posicionar-nos davant d’una causa.  Pensem, però, que el 14 de gener Urà es posarà directe.

Subscriu-te!

Subscriu-te al blog Avui els Astres... i rebràs una notificació cada cop que hi hagi una nova entrada.

Et prometem que no enviarem mai correu brossa! Fes un cop d'ull a la nostra política de privacitat per a més informació.

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers per al seu correcte funcionament i per a fins analítics. En fer clic al botó Acceptar, acceptes aquestes tecnologies i el processament de les dades per a aquests propòsits.    Més informació
Privacidad