Close

DIUMENGE, 5 DE NOVEMBRE DE 2023

Ja fa uns dies que dura, però cada cop anirà a més, aquesta important  oposició entre Mart a Escorpió i Urà a Taure, una oposició que cal que ens prenguem ben seriosament, entre altres coses perquè suposa la posta en marxa d’unes energies molt potents, que ens poden portar a mobilitzar-nos i fins i tot ens poden dur al descontrol.

Però, expansionar-nos no té perquè ser un problema, però sí que ho pot arribar a ser el fet que no controlem els nostres moviments o ens arribin impulsos que no puguem aturar o que ens sobrepassin, perquè això pot tenir conseqüències de molt tipus.

Procurem, doncs, no accidentar-nos i, en justa correspondència, vigilem una mica més les nostres passes i les nostres reaccions, que així podrem prevenir-ho tot i modular les nostres circumstàncies. Si em de prendre decisions, aquest aspecte ens ajudarà.

Aquesta oposició durarà molts dies i estarà en marxa fins el proper 22 de novembre, sent el dia culminant  el proper dia 12..

Posició de la Lluna: a Lleó.

Subscriu-te!

Subscriu-te al blog Avui els Astres... i rebràs una notificació cada cop que hi hagi una nova entrada.

Et prometem que no enviarem mai correu brossa! Fes un cop d'ull a la nostra política de privacitat per a més informació.

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers per al seu correcte funcionament i per a fins analítics. En fer clic al botó Acceptar, acceptes aquestes tecnologies i el processament de les dades per a aquests propòsits.    Més informació
Privacidad