Close

DIUMENGE, 5 DE JULIOL DE 2020

De matinada, al voltant de les 6.30 del matí, el Sol a Cranc i la Lluna a Capricorn es confabularan per orquestrar un pleniluni que arribarà acompanyat d’un eclipsi penumbràtic de Lluna que serà visible al nostre país, tret de les Balears, i que ens sumirà en una muntanya russa de les més vives emocions, que ens farà pujar al cel i baixar als inferns, en un autèntic puja-i-baixa.

I com sempre que al cel hi ha un eclipsi de Lluna, els anomenats nodes de la Lluna estaran presents en el mapa astral del moment i ens recordaran aquesta sèrie de cicles astrals anomenats saros segons els quals els eclipsis es repeteixen continuadament cada 18 anys aproximadament.

A efectes pràctics, els eclipsis de Lluna serviran per a fer neteja de les nostres emocions i ens remuntaran per sobre d’una nostàlgia que es farà evident i que sentirem ben a dintre nostre.

Però, com que no es pot viure de manera perpetua en la melangia, plegarem veles i buscarem nous horitzons. Preparem-nos per deixar de banda tot allò que sentim com a caducat i animem-nos a descobrir nous territoris. Però, donat que hi haurà hagut l’eclipsi, no malgastem forces i reconduïm les nostres energies.

Subscriu-te!

Subscriu-te al blog Avui els Astres... i rebràs una notificació cada cop que hi hagi una nova entrada.

Et prometem que no enviarem mai correu brossa! Fes un cop d'ull a la nostra política de privacitat per a més informació.

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers per al seu correcte funcionament i per a fins analítics. En fer clic al botó Acceptar, acceptes aquestes tecnologies i el processament de les dades per a aquests propòsits.    Més informació
Privacidad