Close

DIUMENGE, 5 DE GENER DE 2020

En aquests moments el planeta Venus està transitant pel signe d’Aquari i encara estarà en aquest territori zodiacal fins el proper 13 de gener. Però, ara fa dies que el més bell dels planetes no forma angles o aspectes amb els altres cossos estel·lars i això pot provocar en nosaltres algun tipus de desconcert.

I tot i que Venus a Aquari sempre ens vol portar a estimar al gènere humà i a practicar l’amor i l’amistat, el fet que ara es trobi sol i aïllat allà a dalt del cel pot provocar també en nosaltres algun tipus de soledat o d’incomprensió, com si no poguéssim estirar els nostres braços i enllaçar a aquells i aquelles que estimem.

I és que quan un planeta roman peregrí –que vol dir sense lligams- transitant pel cel, nosaltres també ens podem una mica més sols o apartats.

Demanem als Reis de l’Orient, a aquests vells astròlegs, que ens portin tot l’amor que desitgem per tal d’establir els millors llaços!!

Subscriu-te!

Subscriu-te al blog Avui els Astres... i rebràs una notificació cada cop que hi hagi una nova entrada.

Et prometem que no enviarem mai correu brossa! Fes un cop d'ull a la nostra política de privacitat per a més informació.

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers per al seu correcte funcionament i per a fins analítics. En fer clic al botó Acceptar, acceptes aquestes tecnologies i el processament de les dades per a aquests propòsits.    Més informació
Privacidad