Close

DIUMENGE, 5 DE DESEMBRE DE 2021

La quadratura que en aquests moments mantenen Mart a Escorpió i Júpiter a Aquari és ben notòria i, per tant, també es farà visible a dintre nostre i en les nostres circumstàncies vitals. I és que Mart a Escorpió, que té molta força i fins i tot un excedent energètic, al trobar-se amb Júpiter a Aquari, dimensionarà les seves energies i tindrem ganes d’expressar-les molt obertament.

I com que en aquest cas, Mart guanyarà la batalla, la tolerància de Júpiter no anirà gaire lluny i ens podrem trobar ficats en qualsevol batalla.

Tinguem-ho en compte i pensem que ens podem passar de la ratlla, sobretot si no ens conscienciem de tota aquesta moguda.

L’aspecte exacte es donarà el proper dimecres dia 8.

Estat de la Lluna: a Sagitari. A les 12 hores i 31 minuts entra a Capricorn.

Subscriu-te!

Subscriu-te al blog Avui els Astres... i rebràs una notificació cada cop que hi hagi una nova entrada.

Et prometem que no enviarem mai correu brossa! Fes un cop d'ull a la nostra política de privacitat per a més informació.

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers per al seu correcte funcionament i per a fins analítics. En fer clic al botó Acceptar, acceptes aquestes tecnologies i el processament de les dades per a aquests propòsits.    Més informació
Privacidad