Close

DIUMENGE, 5 D’ABRIL DE 2020

Avui continuarà persistint, encara amb més força, la conjunció total, o partil, com diem els astròlegs, entre Júpiter i Plutó a Capricorn, una conjunció que feia 13 anys que no es produïa (en el 2007 aquests dos astres es van ajuntar en el signe de Sagitari), i que feia 229 anys que no es produïa, igual que ho fa ara, en el signe de Capricorn (va ser en el 1771 quan es van ajuntar aquests dos astres en aquest mateix territori).

I sempre que aquests dos astres s’ajunten, com que tenen molta força expansiva, es produeixen canvis, lents i pausats, com Capricorn, però canvis al cap i a la fi. I per tant, tot allò que està soterrat voldrà sortir a la superfície i expandir-se, aquesta vegada sense poder dissimular gaire. Plutó, com en la mitologia, té un casc que el fa invisible quan surt de les seves profunditats i va a l’exterior a veure que passa, i a Júpiter li agrada fer ostentació de tot el que té i no se’n amaga. Als dos els agrada el poder i junts poden causar estralls. Per tant, per aquesta vegada, amb la unió dels dos poderosos, poden sortir a col·lació alguns secrets amagats que ara, o properament, poden veure la llum.

Tampoc no ens haurà d’estranyar si nosaltres també ens sentim explosius i tenim ganes de treure a la superfície alguns dels nostres sentiments més soterrats. Estiguem cautelosos i pensem que no tots els dies tenim l’oportunitat de reconèixer les nostres pulsions més amagades.

Subscriu-te!

Subscriu-te al blog Avui els Astres... i rebràs una notificació cada cop que hi hagi una nova entrada.

Et prometem que no enviarem mai correu brossa! Fes un cop d'ull a la nostra política de privacitat per a més informació.

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers per al seu correcte funcionament i per a fins analítics. En fer clic al botó Acceptar, acceptes aquestes tecnologies i el processament de les dades per a aquests propòsits.    Més informació
Privacidad