Close

DIUMENGE, 4 DE SETEMBRE DE 2022

Acaba de començar, en el cel d’aquests moments, un esplèndid trígon entre Urà a Taure i el Sol a Verge i, així, aquest bon aspecte que ara s’ha conformat i que durarà dies, exactament fins el 19 de setembre, obrirà les nostres expectatives i ens farà estar predisposats i predisposades per a les millors causes.

Iniciem, doncs, nosaltres també, tots aquells desitjos que vulguem materialitzar, i fem-ne un bon recompte, que ara el cel ens posicionarà de bona manera i estarem oberts per a que succeeixin les millors coses.

I si obrim totes les nostres parabòliques i estem a l’expectativa, ens adonarem que una bona manera d’aconseguir-ho tot és saber enfocar l’objecte del nostre desig i posar-hi tota la atenció, a més a més de la intenció.

Segur que també seran moltes les històries que començaran a obrir-se al nostre voltant i estaria bé que no les deixéssim passar de llarg.

Posició de la Lluna: a Sagitari.

Subscriu-te!

Subscriu-te al blog Avui els Astres... i rebràs una notificació cada cop que hi hagi una nova entrada.

Et prometem que no enviarem mai correu brossa! Fes un cop d'ull a la nostra política de privacitat per a més informació.

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers per al seu correcte funcionament i per a fins analítics. En fer clic al botó Acceptar, acceptes aquestes tecnologies i el processament de les dades per a aquests propòsits.    Més informació
Privacidad