Close

DIUMENGE, 4 DE JULIOL DE 2021

La conjunció de la Lluna i Urà en el signe de Taure, tot fent quadratura, per un cantó,  amb Venus i Mart a Lleó, i per l’altre, amb Saturn, originarà en el cel i en la terra una bona moguda, ja que seran moltes les energies que s’enfrontaran i que ens podran portar a obcecar-nos.

I és que estant Venus i Mart tan junts, duplicaran les seves forces, i al donar-se la conjunció de la Lluna i Urà que sempre ens sorprèn i fins i tot ens pot sobresaltar, serà molta la força que el planeta Saturn haurà de desplegar si es vol sortir en la seva i vol inspirar, a uns i altres, una mica de prudència i de conformitat.

Però, el cel té el seu propi traçat i, per aquesta vegada, ens voldrà col·locar en una tramoia tensa, de la qual en podran sortir moltes guspires.

Procurem no clavar la banya més del que pugui resultar necessari.

Estat de la Lluna: a Taure.

 

Subscriu-te!

Subscriu-te al blog Avui els Astres... i rebràs una notificació cada cop que hi hagi una nova entrada.

Et prometem que no enviarem mai correu brossa! Fes un cop d'ull a la nostra política de privacitat per a més informació.

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers per al seu correcte funcionament i per a fins analítics. En fer clic al botó Acceptar, acceptes aquestes tecnologies i el processament de les dades per a aquests propòsits.    Més informació
Privacidad