Close

DIUMENGE, 4 DE DESEMBRE DE 2022

Tot i que Venus i Mart, i també Mercuri, estan en franca oposició, des de Sagitari i des de Bessons respectivament -i això vol dir que ara els conflictes es podran fer efectius i que els enfrontaments podran estar a l’ordre del dia- en aquests moments el planeta Saturn estarà fent bon aspecte amb tots aquests planetes i, per tant, aquesta influència frenarà positivament la possible conflictivitat que flotarà a l’ambient més proper i que ens predisposarà a posicionar-nos en contra.

Sort tindrem, doncs, si ens aferrem a aquest esperit de Saturn, que ens voldrà seriosos i continguts, i que voldrà estabilitzar-nos, encara que en aquests moments tinguem ganes de tallar relacions o de discutir-les. Pensem abans d’actuar!

Posició de la Lluna: a Àries. A les 12 hores i 38 minuts entra a Taure.

Subscriu-te!

Subscriu-te al blog Avui els Astres... i rebràs una notificació cada cop que hi hagi una nova entrada.

Et prometem que no enviarem mai correu brossa! Fes un cop d'ull a la nostra política de privacitat per a més informació.

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers per al seu correcte funcionament i per a fins analítics. En fer clic al botó Acceptar, acceptes aquestes tecnologies i el processament de les dades per a aquests propòsits.    Més informació
Privacidad