Close

DIUMENGE, 4 D’ABRIL DE 2021

Aquesta mateixa matinada, el planeta Mercuri haurà arribat al signe d’Àries, des d’on ens voldrà revitalitzar d’alguna manera, i per poc que ens ho proposem, ho aconseguirà.

I si la primavera en aquests moments ja està demostrant la seva força, tot destapant la natura i fent-la esclatar, ara també les nostres idees agafaran una nova vitalitat i ens voldran portar per camins nous i desconeguts, però no ens sabrà greu trepitjar-los, sinó que més aviat ens agradarà.

I després de l’estada de Mercuri a Peixos, que sempre ens predisposa cap a l’empatia i cap a una certa resignació, potser estaria molt bé que ara, imbuïts i imbuïdes per la nova estada d’aquest planeta, ens omplíssim amb aquest nou esperit i ens mostréssim, nosaltres també, més agosarats i atrevits, disposats fins i tot a anar a la que salta.

I tot i que està ben vist que ens mostrem cauts i previnguts, pacients i gairebé modèlics, potser també caldrà escoltar a aquesta veu més primaveral que pot ressonar a dintre nostre i que ens pot fer més joves i més entregats.

Mercuri estarà a Àries fins el proper 19 d’aquest mes. Podem fer que les nostres idees es despertin i es mostrin rejovenides i així actuarem conforme ens estan proposant el cel i la natura.

Estat de la Lluna: a Capricorn.

Subscriu-te!

Subscriu-te al blog Avui els Astres... i rebràs una notificació cada cop que hi hagi una nova entrada.

Et prometem que no enviarem mai correu brossa! Fes un cop d'ull a la nostra política de privacitat per a més informació.

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers per al seu correcte funcionament i per a fins analítics. En fer clic al botó Acceptar, acceptes aquestes tecnologies i el processament de les dades per a aquests propòsits.    Més informació
Privacidad