Close

DIUMENGE, 31 D’OCTUBRE DE 2021

En aquests moments el planeta Saturn, des d’Aquari, està fent una forta quadratura amb el Sol a Escorpió, al mateix temps que ha iniciat una altra quadratura, encara incipient, amb Mart en aquest mateix signe.

I aquest aspecte inharmònic entre tots aquests astres ens pot arribar a proporcionar algun tipus de temor o pot significar un fre a les nostres expectatives, ja que Saturn tot ho frena i ho condensa i moltes vegades també es pot experimentar com un pes a sobre.

Però, aquest nit de castanyada, aquest àpat seriós que celebrem a les nostres contrades, ens pot ajudar a viure aquest moment amb molta propietat, tot profunditzant en una sèrie de conceptes que no ens han de deixar indiferents, i més tenint en compte que la intensitat de la vida també es produeix perquè existeix un final.

Canalitzem, doncs, la nostra reflexió i fem-la tan productiva com aquests fruits de tardor que tenen llarga durada i que ens acompanyen durant aquests dies de gran tardor.

Estat de la Lluna: a Verge.

Subscriu-te!

Subscriu-te al blog Avui els Astres... i rebràs una notificació cada cop que hi hagi una nova entrada.

Et prometem que no enviarem mai correu brossa! Fes un cop d'ull a la nostra política de privacitat per a més informació.

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers per al seu correcte funcionament i per a fins analítics. En fer clic al botó Acceptar, acceptes aquestes tecnologies i el processament de les dades per a aquests propòsits.    Més informació
Privacidad