Close

DIUMENGE, 31 DE MAIG DE 2020

En aquests moments el Sol i Venus en posició retrògrad estan fent conjunció en el signe de Bessons, al mateix temps que Mart i Neptú formen aquest mateix aspecte d’acostament entre ells en el signe de Peixos i, així, tenim que el Sol i Venus estan formant quadratura amb Mart i Neptú i aquest és un aspecte de tensió i de lluita i, com diu la mateixa paraula, d’enquadrament, que és el que passa quan es veuen les coses de manera totalment diferent però des de posicions similars, és a dir, des dels 90 graus.

Doncs, aquesta lluita en el cel tindrà la seva correspondència aquí a la terra, tot i que, per una banda, el Sol quedarà amorosit per Venus, i per l’altra, Neptú li xuclarà l’energia a Mart i tot quedarà més suavitzat.

Però, mentrestant, les relacions en general i les relacions de parelles en particular resultaran més difícils i serà fàcil tenir interessos diferents, uns per un cantó i els altres per l’altra cantó i, com conseqüència de tota aquesta moguda gairebé valdria més que establíssim pauses amb aquells i aquelles que estimen, no sigui que ho engeguem tot en orris i no sigui aquesta la nostra intenció. Però, és que la conjunció Sol-Venus ens voldrà conciliadors i la conjunció Mart-Neptú voldrà que actuem amb més delicadesa. Però, les ganes de controvèrsia o de discussió continuaran sent les mateixes. Doncs, fem-ho només si és que nosaltres ho hem decidit, però no ens deixem arrossegar pels astres. Hem de tenir la paella pel mànec!

Subscriu-te!

Subscriu-te al blog Avui els Astres... i rebràs una notificació cada cop que hi hagi una nova entrada.

Et prometem que no enviarem mai correu brossa! Fes un cop d'ull a la nostra política de privacitat per a més informació.

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers per al seu correcte funcionament i per a fins analítics. En fer clic al botó Acceptar, acceptes aquestes tecnologies i el processament de les dades per a aquests propòsits.    Més informació
Privacidad