Close

DIUMENGE, 30 D’OCTUBRE DE 2022

En aquests moments Mercuri, Venus i el Sol estan formant una triple conjunció en el signe d’Escorpió i aquesta unió durarà dies i ens ajudarà a socialitzar-nos i a establir llaços d’amor que seran importants i que poden tenir durada.

Sigui com sigui, ara tindrem ganes de relacionar-nos i establirem contactes que donaran fruit i que poden tenir fondària, com sempre que astres i planetes s’ajunten en aquest signe de passió.

Gaudim, doncs, de tota la moguda que tot això significa i no deixem de mirar al fons dels ulls d’aquelles i aquells que tinguem més a la vora, que cada persona és un món i cada món ens pot enlluernar o enamorar-nos. De totes maneres, el que sí que caldrà és que estiguem ben amables i amorosos, que si ens mostrem així, tot lluirà d’una altra manera i serà millor.

Posició de la Lluna: a Capricorn.

Subscriu-te!

Subscriu-te al blog Avui els Astres... i rebràs una notificació cada cop que hi hagi una nova entrada.

Et prometem que no enviarem mai correu brossa! Fes un cop d'ull a la nostra política de privacitat per a més informació.

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers per al seu correcte funcionament i per a fins analítics. En fer clic al botó Acceptar, acceptes aquestes tecnologies i el processament de les dades per a aquests propòsits.    Més informació
Privacidad