Close

DIUMENGE, 30 DE JULIOL DE 2023

Mercuri acaba d’ingressar en el signe de la Verge i estarà en aquest signe per una bona temporada, entre altres coses, perquè es posarà retrògrad i romandrà en aquest  apartat zodiacal exactament fins el 4 d’octubre proper.

Tenim, doncs, un Mercuri a Verge per molta estona, gairebé  per una mica més de dos mesos, i això significa una gran influència d’aquest signe de precisió, ordre i anàlisi.

I com que a més a més, Mercuri està en un dels seus domicilis quan està al signe de la Verge, això també vol dir que exercirà tota la força i la seva influència més crítica i discriminativa.

Però, a vegades, resulta molt necessària i útil aquest actuació i és totalment necessari procedir d’aquesta manera.

Aprofitem, doncs, per passiva i per activa, de manera directe i de manera indirecta, a fer ‘neteja’ de tot allò que ja no necessitem, que segur que en sortirem molt beneficiats. Fem que els astres girin al nostre favor,

Posició de la Lluna: a Sagitari. A les 5 hores i 44 minuts de la matinada entra a Capricorn.

Subscriu-te!

Subscriu-te al blog Avui els Astres... i rebràs una notificació cada cop que hi hagi una nova entrada.

Et prometem que no enviarem mai correu brossa! Fes un cop d'ull a la nostra política de privacitat per a més informació.

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers per al seu correcte funcionament i per a fins analítics. En fer clic al botó Acceptar, acceptes aquestes tecnologies i el processament de les dades per a aquests propòsits.    Més informació
Privacidad