Close

DIUMENGE, 30 DE GENER DE 2022

El Sol a Aquari i Urà a Taure s’enfrontaran avui des de la quadratura exacte i això pot significar moltes coses i entre elles destacarà l’activació de la sorpresa i de tot allò que pugui resultar inesperat. I és que la influència del Sol a Aquari sempre té direcció pròpia i és ben capaç de fer-nos anar en contra direcció i si a tot això li afegim que serà ni més ni menys que Urà, des de Taure, el que se li enfronti, el resultat ens pot portar a viure moments decisius, que ens vindran de nou o que ens faran rumiar.

Sigui com sigui, és possible que ara es destapin dades que ens escandalitzin o, com a mínim, ens entrebanquin, talment com aquell o aquella que troba un pedra en el camí.

Atenció als esdeveniments que es poden produir.

Posició de la Lluna: a Capricorn.

Subscriu-te!

Subscriu-te al blog Avui els Astres... i rebràs una notificació cada cop que hi hagi una nova entrada.

Et prometem que no enviarem mai correu brossa! Fes un cop d'ull a la nostra política de privacitat per a més informació.

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers per al seu correcte funcionament i per a fins analítics. En fer clic al botó Acceptar, acceptes aquestes tecnologies i el processament de les dades per a aquests propòsits.    Més informació
Privacidad