Close

DIUMENGE, 3 DE SETEMBRE DE 2023

Aquesta conjunció actual entre el Sol i Mercuri retrògrad en el signe de la Verge ja fa dies que dura, però ara ja cada dia serà una mica més propera, fins que finalment el proper dimecres dia 6 serà ben exacte, la qual cosa significarà que s’haurà produït una combustió de Mercuri amb el Sol, que és així com se li diu quan la conjunció dels dos astres és total.

I cal recordar que aquesta combustió ens ha de convidar a la prudència, precisament perquè aquesta unió planetària, i encara més quan Mercuri retrògrad, és també una invitació a viure impulsivament, sense pensar ni reparar en conseqüències.

De totes maneres, a vegades, sota aquests aspectes, s’arriba lluny en l’àmbit social i psicològic i es poden produir grans encerts o es pot arribar a un nivell de comunicació ben alt. Però, en altres àmbits, com en els físics o en els moviments d’actuació, es pot arribar al descontrol. Vigilem!

Posició de la Lluna: a Àries. A les 17 hores entra a Taure.

Subscriu-te!

Subscriu-te al blog Avui els Astres... i rebràs una notificació cada cop que hi hagi una nova entrada.

Et prometem que no enviarem mai correu brossa! Fes un cop d'ull a la nostra política de privacitat per a més informació.

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers per al seu correcte funcionament i per a fins analítics. En fer clic al botó Acceptar, acceptes aquestes tecnologies i el processament de les dades per a aquests propòsits.    Més informació
Privacidad