Close

DIUMENGE, 3 DE JULIOL DE 2022

Avui el pintor del cel estendrà una mica més els seus pinzells i dibuixarà allà a dalt un prisma de considerables dimensions, format per Saturn, Mart, Mercuri i la Lluna que, respectivament, des d’Aquari, des de Àries, des de Bessons i des del signe de la Verge, ens voldran oferir una mica més de suport i de continguts, de manera que puguem recolzar-nos amb ells i trobar un descans que ens pugui ser reparador.

I, així, durant el dia encara ens sentirem una mica pensatius, donada l’oposició de la Lluna amb Saturn, però, quan el dia ja vulgui començar a enfosquir-se, ens sentirem més alliberats i alliberades i comprovarem, amb tota fermesa, aquesta sensació d’estar protegits i sostinguts per alguna cosa més que el nostre entorn o les nostres circumstàncies, sinó per aquest mantell protector del cel estel·lar del moment.

Posició de la Lluna: a Verge.

Subscriu-te!

Subscriu-te al blog Avui els Astres... i rebràs una notificació cada cop que hi hagi una nova entrada.

Et prometem que no enviarem mai correu brossa! Fes un cop d'ull a la nostra política de privacitat per a més informació.

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers per al seu correcte funcionament i per a fins analítics. En fer clic al botó Acceptar, acceptes aquestes tecnologies i el processament de les dades per a aquests propòsits.    Més informació
Privacidad