Close

DIUMENGE, 3 D’ABRIL DE 2022

En mig d’un cel que pràcticament no tindrà més aspectes o distàncies angulars que un parell de sextils de 60 graus i moltes conjuncions o unions planetàries, avui el mapa astral quedarà molt menys dibuixat, gairebé com si s’hagués esborrat molta part d’aquest entramat del cel que ara ens ocupa.

Però, no ens podem oblidar que les conjuncions són molt importants i tenen molta força i, per tant, sense la contraposició dels altres planetes, avui el cel anirà fort i podrem captar les influències astrals amb contundència.

I com que, entre d’altres, comptarem amb la unió de la Lluna i Urà en el signe de Taure, que no tindrà cap oposició ni quadratura, ni trígon ni sextil, el seu batec es farà notar més i no ens hauríem d’estranyar si estem trencadores i trencadors i si no tenim ganes d’aguantar gaire.

Posició de la Lluna: a Taure.

Subscriu-te!

Subscriu-te al blog Avui els Astres... i rebràs una notificació cada cop que hi hagi una nova entrada.

Et prometem que no enviarem mai correu brossa! Fes un cop d'ull a la nostra política de privacitat per a més informació.

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers per al seu correcte funcionament i per a fins analítics. En fer clic al botó Acceptar, acceptes aquestes tecnologies i el processament de les dades per a aquests propòsits.    Més informació
Privacidad