Close

DIUMENGE, 29 DE NOVEMBRE DE 2020

En aquests moments el planeta Mercuri ja està ben a punt d’abandonar el signe d’Escorpió i, per tant, hem d’aprofitar tot el seu influx, ja que aviat ens dirà fins a l’any que ve i ens quedarem sense la seva visió penetrant, que tanta falta fa.

I per tal que avui escoltem una mica més tot el que el més ràpid dels planetes ens vol xiuxiuejar a l’orella, estaria bé que defenséssim la seva manera d’analitzar la realitat i la comuniquéssim als nostres, a aquells i aquelles que ens importen o amb els quals volem tenir una comunicació.

I com que la Lluna ja desfilarà pels últims graus del signe de Taure i s’enfrontarà a aquest Mercuri, notarem aquesta tensió de fons que els dos astres protagonitzaran i mentrestant la Lluna ens vulgui oferir tota la seva positivitat, Mercuri continuarà presentant-nos totes i cadascuna de les seves sospites i ens recordarà la part més fosca que poden tenir totes les coses. A mitja tarda, però, la Lluna ja s’endinsarà en els aires de Bessons i tot ja ens semblarà més relatiu, tot i que continuarem tenint moltes ganes de comunicar-nos. Fem-ho!

Subscriu-te!

Subscriu-te al blog Avui els Astres... i rebràs una notificació cada cop que hi hagi una nova entrada.

Et prometem que no enviarem mai correu brossa! Fes un cop d'ull a la nostra política de privacitat per a més informació.

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers per al seu correcte funcionament i per a fins analítics. En fer clic al botó Acceptar, acceptes aquestes tecnologies i el processament de les dades per a aquests propòsits.    Més informació
Privacidad