Close

DIUMENGE, 29 DE MARÇ DE 2020

En aquests moments el planeta Mart està transitant per Capricorn, però està ja ben a punt de canviar de territori i entrar en el signe d’Aquari, on es trobarà amb el planeta Saturn, que s’acaba d’instal·lar allí. Però, malgrat que ara els dos planetes estiguin en signes diferents, la seva conjunció ja és gairebé total -Mart a 29 graus, i Saturn a 0 grau- i costa bastant dir que aquesta és una conjunció positiva, perquè no ho acostuma a ser. Però, curiosament, si Mart és sinònim d’activitat i Saturn és sempre un obstacle, el que és evident és que ara la nostra activitat està ben impedida i que no ens podem deixar anar com voldríem i que fins i tot ens hem de reprimir. I així és, la unió d’aquests dos planetes considerats malèfics o inharmònics pot ocasionar problemes i ens pot deixar frustrats, però, el fet de saber-ho pot alleugerir bastant la nostra càrrega, ja que així sabrem que aquesta influència –com quasi totes- serà transitòria i que el seu punt més àlgid es produirà d’aquí 2 dies, el proper dimarts 3 d’abril, i que deu dies després, el 13 d’abril, s’acabarà de desfer aquesta influència a la que podríem qualificar de perniciosa.

Doncs, n’estem avisats, i sabem que el nostre estat d’ànim ens pot portar en aquesta direcció i, per tant, podrem esquivar el perill i sortir-hi guanyant, sobretot si la por no es immobilitza i no sentim que ens cau la tempesta a sobre. Posem-nos a bon resguard, comprenguem la situació i tot serà una altra cosa.

Subscriu-te!

Subscriu-te al blog Avui els Astres... i rebràs una notificació cada cop que hi hagi una nova entrada.

Et prometem que no enviarem mai correu brossa! Fes un cop d'ull a la nostra política de privacitat per a més informació.

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers per al seu correcte funcionament i per a fins analítics. En fer clic al botó Acceptar, acceptes aquestes tecnologies i el processament de les dades per a aquests propòsits.    Més informació
Privacidad