Close

DIUMENGE, 29 D’AGOST DE 2021

Els triangles del cel cal aprofitar-los, entre altres coses perquè poden arribar a crear una sensació de serenitat a dintre nostre, com si després de passar aventures i viure situacions complicades, poguéssim respirar més fort i ens alliberéssim gairebé del tot, com en els millors moments.

I donat que aquest triangle del cel en realitat és un gran trígon de terra format per la Lluna a Taure, Mart i Mercuri a Verge i Plutó a Capricorn, serà fàcil que avui estiguem molt pràctics i resolutius i acabem enllestint moltes de les tasques que teníem començades o tan sols pensades i el fet de sentir les mans plenes ens podrà aportar una bonica sensació de plenitud o de tenir les coses més a l’abast.

Estiguem optimistes, doncs, que l’optimisme és engrescador i és un element de gran ajuda. Gaudim dels bons influxos del cel!

Estat de la Lluna: a Taure. A les 18 hores i 42 minuts entra a Bessons.

Subscriu-te!

Subscriu-te al blog Avui els Astres... i rebràs una notificació cada cop que hi hagi una nova entrada.

Et prometem que no enviarem mai correu brossa! Fes un cop d'ull a la nostra política de privacitat per a més informació.

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers per al seu correcte funcionament i per a fins analítics. En fer clic al botó Acceptar, acceptes aquestes tecnologies i el processament de les dades per a aquests propòsits.    Més informació
Privacidad