Close

DIUMENGE, 28 DE NOVEMBRE DE 2021

Avui el cel ens oferirà la seva millor cara, tot fent brillar a damunt nostre un triangle de vibracions harmòniques i efectives que ens inspirarà i que ens farà estar especialment resolutius, com si tot de cop tot el nostre esperit pràctic s’aguditzés i no ens poguéssim quedar de braços plegats.

Aprofitem, doncs, aquesta feliç unió entre la Lluna a Verge, Venus i Plutó a Capricorn i Urà a Taure, i encalcem els nostres millors projectes i tractem de materialitzar-los, que totes aquestes influències astrals avui ens ajudaran i es posaran de part nostre.

A més, avui serà l’últim dia d’aquesta oposició entre Mart a Escorpió i Urà a Taure i això també voldrà dir que a partir de demà comptarem amb una lluita menys.

Estat de la Lluna: a Verge.

Subscriu-te!

Subscriu-te al blog Avui els Astres... i rebràs una notificació cada cop que hi hagi una nova entrada.

Et prometem que no enviarem mai correu brossa! Fes un cop d'ull a la nostra política de privacitat per a més informació.

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers per al seu correcte funcionament i per a fins analítics. En fer clic al botó Acceptar, acceptes aquestes tecnologies i el processament de les dades per a aquests propòsits.    Més informació
Privacidad