Close

DIUMENGE, 28 DE MARÇ DE 2021

Avui es produirà en el cel una de les millors llunes plenes de l’any, per no dir la millor, ja que per aquesta vegada la confrontació del Sol i la Lluna, des d’Àries i des de Balança respectivament, s’hi sumarà la presència de Venus en íntima conjunció amb el Sol i fent oposició amb la Lluna, i el resultat serà especialment exultant i amorós.

Aquest pleniluni, a més, inaugurarà aquesta setmana de pasqua que sempre té un mateix aire, ja que cada any els astres repeteixen posicions al cel, encara que sigui en dies diferents, tot omplint l’ambient circumdant amb unes mateixes  ressonàncies.

I si ens engresquem més del compte i el nostre cor es dispara amb el batec d’aquesta Lluna, pensem que, una vegada més, el pleniluni posarà al descobert uns sentiments que no sabíem que hi eren, o que teníem ben amagats.

Mostrem-nos, doncs, ben afectuosos, i no deixem de mirar el cel durant aquesta nit primaveral, plens i plenes de la serenitat de fons que sempre té aquest moment.

Estat de la Lluna: a Verge. A les 6 hores i 22 minuts del matí entra a Balança.

Subscriu-te!

Subscriu-te al blog Avui els Astres... i rebràs una notificació cada cop que hi hagi una nova entrada.

Et prometem que no enviarem mai correu brossa! Fes un cop d'ull a la nostra política de privacitat per a més informació.

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers per al seu correcte funcionament i per a fins analítics. En fer clic al botó Acceptar, acceptes aquestes tecnologies i el processament de les dades per a aquests propòsits.    Més informació
Privacidad