Close

DIUMENGE, 28 DE FEBRER DE 2021

Amb la Lluna encara en el signe de la Verge, avui el cel enllaçarà les seves lluminositats i les unirà amb les de Plutó a Capricorn i amb les de Mart a Taure i el resultat serà un gran trígon de terra que ens ajudarà a posicionar-nos i ens aportarà aquesta vareta màgica que sempre significa tenir al cel un triangle de terra amb bones vibracions.

I així, avui serà més fàcil que mai organitzar-nos i posar ordre al nostre voltant, al mateix temps que podrem prendre decisions  que estaven esperant en un calaix o en un racó del nostre interior més pràctic. Avui tot es materialitzarà de manera ràpida i podrem enllestir detalls que seran d’importància, al mateix temps que ens adonarem de tot allò que havíem deixat al marge, perquè ara estarem més perceptibles i captarem la realitat de l’entorn amb molta més precisió, que per alguna cosa la Lluna estarà en el signe de la Verge i farà que ho observem tot amb molta més detenció, que els signes de terra no tenen pressa però acostumen a ser especialment efectius.

Aprofitem el matí per organitzar-nos, que a la tarda la Lluna ja canviarà de signe.

Estat de la Lluna: a Verge. A les 18 hores i 17 minuts entra a Balança.

Subscriu-te!

Subscriu-te al blog Avui els Astres... i rebràs una notificació cada cop que hi hagi una nova entrada.

Et prometem que no enviarem mai correu brossa! Fes un cop d'ull a la nostra política de privacitat per a més informació.

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers per al seu correcte funcionament i per a fins analítics. En fer clic al botó Acceptar, acceptes aquestes tecnologies i el processament de les dades per a aquests propòsits.    Més informació
Privacidad