Close

DIUMENGE, 28 D’AGOST DE 2022

Tot i que fa dies que dura, entre avui i demà es produirà la quadratura exacte entre el Sol a Verge i Mart a Bessons i això dispararà les nostres ganes d’establir la nostra més sonada dialèctica. Així que no ens haurà d’estranyar si estem molt xerraires o si tenim ganes de discutir, fins a límits gairebé insospitats.

I és que amb el Sol en el signe de la Verge estarem crítics i fins i tot tindrem ganes de mostrar la nostra discriminació i voldrem demostrar tot el nostre esperit més científic, mentre que amb Mart a Bessons ens semblaran bé totes les postures i les voldrem posar en comú, fins al punt de no estar d’acord.

Aprofitem, doncs, per posar llum en aquells temes que no tenim clars, que d’aquesta discussió, malgrat que aferrissada, també en poden sortir nous resplendors.

Aquesta quadratura durarà fins el proper 13 de setembre.

Posició de la Lluna: a Verge.

Subscriu-te!

Subscriu-te al blog Avui els Astres... i rebràs una notificació cada cop que hi hagi una nova entrada.

Et prometem que no enviarem mai correu brossa! Fes un cop d'ull a la nostra política de privacitat per a més informació.

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers per al seu correcte funcionament i per a fins analítics. En fer clic al botó Acceptar, acceptes aquestes tecnologies i el processament de les dades per a aquests propòsits.    Més informació
Privacidad