Close

DIUMENGE, 27 DE SETEMBRE DE 2020

L’entrada del planeta Mercuri en el signe d’Escorpió modificarà el color de la nostra realitat i ara veurem totes les coses amb colors més pujats, com en un preavís d’aquesta tardor que anirà a més i que, a mesura que avanci, s’escalfarà, com fa tots els anys. I és que l’estada de Mercuri a Escorpió torna la nostra mirada molt més penetrant i fa que no se’ns escapi res i que ens prenguem les coses més a pit.

Però, no caldrà que posem encara tota la carn a la graella, que encara hem de gaudir de l’estada del Sol en el signe de Balança i ens hem d’agafar les coses amb molta més parsimònia.

Però, la veritat, és que tindrem Mercuri per a estona en aquest signe de tardor, ja el 14 d’octubre el planeta es posarà retrògrad, reingressarà al signe de Balança el 3 novembre i el dia 4 ja circularà directe, tot i que notarem els seus efectes més mobilitzadors cap allà el 8 de novembre, en que ja circularà a tota marxa. El dia 11 de novembre tornarà a ingressar a Escorpió i s’estarà en aquest signe fins a l’1 de desembre.

Serà qüestió, doncs, de tenir aquesta informació ben en compte, ja que totes les coses rutllaran millor amb Mercuri directe i caldrà que ens ho agafem amb filosofia quan Mercuri retrocedeixi. N’estem avistats!

Subscriu-te!

Subscriu-te al blog Avui els Astres... i rebràs una notificació cada cop que hi hagi una nova entrada.

Et prometem que no enviarem mai correu brossa! Fes un cop d'ull a la nostra política de privacitat per a més informació.

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers per al seu correcte funcionament i per a fins analítics. En fer clic al botó Acceptar, acceptes aquestes tecnologies i el processament de les dades per a aquests propòsits.    Més informació
Privacidad