Close

DIUMENGE, 27 DE MARÇ DE 2022

Una vegada més, com acostuma fer cada any, el planeta Mercuri arribarà al signe d’Àries i, en fer-ho, ens omplirà d’iniciatives a tots plegats, com si a partir d’aquest moment el nostre pensament se’ns disparés i agafés tota la marxa de la mateixa primavera, a la qual no se li pot posar fre o, com a mínim, no se la pot aturar del tot.

Doncs, amb aquesta mateixa empenta, que durarà encara no 15 dies, aprofitem les millors idees que tinguem i fem-les rutllar, que així tot agafarà un altre caire i ens adonarem que la vida també és decisió.

I com que el Sol també transita pel signe d’Àries, ara voluntat (el Sol) i pensament (Mercuri) ens posicionaran en la mateixa direcció.

Posició de la Lluna: a Capricorn. A la 1 i 55 minuts de la nit entra a Aquari.

Subscriu-te!

Subscriu-te al blog Avui els Astres... i rebràs una notificació cada cop que hi hagi una nova entrada.

Et prometem que no enviarem mai correu brossa! Fes un cop d'ull a la nostra política de privacitat per a més informació.

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers per al seu correcte funcionament i per a fins analítics. En fer clic al botó Acceptar, acceptes aquestes tecnologies i el processament de les dades per a aquests propòsits.    Més informació
Privacidad