Close

DIUMENGE, 27 DE JUNY DE 2021

El planeta Venus ingressarà avui en el signe de Lleó i aquesta serà, com a mínim, una notícia festiva, que ens farà instal·lar en aquest esperit de l’estiu que sempre volem més lleuger i divertit, àgil i engrescador.

Però, de moment, malgrat aquest canvi d’ubicació i d’apartat zodiacal de Venus, i donat que avui la Lluna i Saturn s’ajuntaran del tot en el signe d’Aquari, podria ser que encara  no reaccionéssim gaire alegrament davant d’aquesta circumstància.  I és quan s’ajunten, com sempre fan un cop al mes, la Lluna i Saturn, tot és molt més sòrdid o una mica més trist.

El més bell dels planetes, però, s’estarà en aquest territori lleoní, tan predisposat a la festa i a l’expressió dels nostres afectes, fins el 21 de juliol i temps tindrem per a celebrar les millors mogudes. Entomem el dia!

Estat de la Lluna: a Aquari.

Subscriu-te!

Subscriu-te al blog Avui els Astres... i rebràs una notificació cada cop que hi hagi una nova entrada.

Et prometem que no enviarem mai correu brossa! Fes un cop d'ull a la nostra política de privacitat per a més informació.

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers per al seu correcte funcionament i per a fins analítics. En fer clic al botó Acceptar, acceptes aquestes tecnologies i el processament de les dades per a aquests propòsits.    Més informació
Privacidad