Close

DIUMENGE, 27 DE DESEMBRE DE 2020

Com que Júpiter i Saturn acaben d’arribar al signe d’Aquari, a partir d’ara i durant temps, començaran a fer aspecte amb el Sol i amb la Lluna i amb alguns planetes i així ens podrem acostumar a la seva estada en aquest signe d’hivern i, per descomptat, podrem començar a captar tota la seva influència acompanyada dels astres del moment.

Doncs, ara toca que la Lluna, que avui està transitant pel signe de Bessons, estableixi unes bona relació amb Júpiter i Saturn a Aquari i tan segur que aquesta serà una bona proposta.

Deixem, doncs, que tota la inventiva pròpia d’Aquari impregni totes les idees que avui ens acompanyaran de la mà d’aquesta Lluna a Bessons que també resultarà molt fèrtil i comunicativa i així avui estarem molt disposats a dir la nostra i a fer-ho amb tota la creativitat que correspon a aquest moment.

I com que a més la lluna ja està ben crescuda, tot anirà de pujada i ens podríem veure sotmesos a una autèntica pluja d’idees i de pensaments tenyits amb els colors del futur.

Subscriu-te!

Subscriu-te al blog Avui els Astres... i rebràs una notificació cada cop que hi hagi una nova entrada.

Et prometem que no enviarem mai correu brossa! Fes un cop d'ull a la nostra política de privacitat per a més informació.

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers per al seu correcte funcionament i per a fins analítics. En fer clic al botó Acceptar, acceptes aquestes tecnologies i el processament de les dades per a aquests propòsits.    Més informació
Privacidad