Close

DIUMENGE, 27 D’AGOST DE 2023

Avui serà un dia de grans moviments astrals, perquè tot i que al cel continuarà existint aquest gran trígon de terra que fins i tot avui es mostrarà per duplicat, també serà dia d’una oposició important, que ahir ja es va produir, i que no és altra que aquests 180 graus de distància en els que es situen el Sol a Verge i Saturn a Peixos.

No ens haurà d’estranyar, doncs, que aquest aspecte produeixi en nosaltres un sentiment d’exigència que es podrà fer molt evident, i que ens pot portar a una certa rigidesa i a viure aquest moment  com si tinguéssim un gran pes a sobre i no ens poguéssim alliberar d’ell.

Per un altra cantó, avui mateix, passat el migdia, el planeta Mart s’endinsarà a Balança i s’hi estarà fins el 10 d’octubre.

Mart en aquest signe ens pot posicionar en un àmbit molt més social i ens pot portar a buscar als altres, tot i que també ens pot facilitar les discussions d’alçada, les més intel·lectuals.

Ara decidir ens costarà més, almenys fins que no dilucidem quina és la direcció que volem agafar.

Posició de la Lluna: a Capricorn.

Subscriu-te!

Subscriu-te al blog Avui els Astres... i rebràs una notificació cada cop que hi hagi una nova entrada.

Et prometem que no enviarem mai correu brossa! Fes un cop d'ull a la nostra política de privacitat per a més informació.

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers per al seu correcte funcionament i per a fins analítics. En fer clic al botó Acceptar, acceptes aquestes tecnologies i el processament de les dades per a aquests propòsits.    Més informació
Privacidad