Close

DIUMENGE, 26 DE MARÇ DE 2023

En aquests moments, Venus i Urà han començat la seva conjunció en el signe de Taure i això pot arribar a ser tot un esdeveniment per a nosaltres, ja que aquesta unió planetària sempre és com una sorpresa i ens pot succeir tot allò que no esperàvem o que no havíem previst.

I a més a més, aquesta conjunció també ens pot costar d’assimilar, ja que costen d’unir uns conceptes com són  l’amor –que correspon a Venus- i la llibertat –que correspon a Urà. I si tot això es desenvolupa a Taure, signe conservador per excel·lència, estarà clar que Venus tindrà més força que Urà i es sortirà amb la seva, tot exercint aquest amor i alegria que li són pròpies. Però, es poden produir innovacions i excentricitats. Les idees de trencament també es faran visibles.

Posició de la Lluna: a Taure. A la 1 hora i 42 minuts entra a Bessons.

Subscriu-te!

Subscriu-te al blog Avui els Astres... i rebràs una notificació cada cop que hi hagi una nova entrada.

Et prometem que no enviarem mai correu brossa! Fes un cop d'ull a la nostra política de privacitat per a més informació.

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers per al seu correcte funcionament i per a fins analítics. En fer clic al botó Acceptar, acceptes aquestes tecnologies i el processament de les dades per a aquests propòsits.    Més informació
Privacidad