Close

DIUMENGE, 26 DE GENER DE 2020

Tots els planetes tenen les seves característiques i són necessaris, perquè entre tots organitzen aquest entramat astral i psicològic que és d’una riquesa extraordinària i a on tots i totes ens hi podem veure reflectits. Però, alguns són més alegres que altres, que resulten una mica més pensatius, i a uns i a altres, per a distingir-los l’Astrologia tradicional els ha qualificat com a benèfics o malèfics. Però, lluny d’aquestes qualificacions una mica tètriques, bo serà dir que Júpiter i Venus són considerats benèfics per excel·lència, i que reben el nom, respectivament, de ‘el gran benèfic’, Júpiter, i el ‘petit benèfic’, Venus.

Doncs, és evident que si aquests planetes estan en bon aspecte ens aportaran alegria i positivitat i això és el que succeeix en el cel d’aquestes jornades, ja que Venus i Júpiter en conformat un sextil esperançador. Deixem-nos portar, per tant, per aquestes influències que poden resultar reparadores.

Subscriu-te!

Subscriu-te al blog Avui els Astres... i rebràs una notificació cada cop que hi hagi una nova entrada.

Et prometem que no enviarem mai correu brossa! Fes un cop d'ull a la nostra política de privacitat per a més informació.

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers per al seu correcte funcionament i per a fins analítics. En fer clic al botó Acceptar, acceptes aquestes tecnologies i el processament de les dades per a aquests propòsits.    Més informació
Privacidad