Close

DIUMENGE, 26 DE FEBRER DE 2023

En aquests moments acaba de començar en el cel d’aquestes jornades la conjunció de Mercuri i Saturn en el signe d’Aquari i, en conseqüència, ens adonarem del gir que poden tenir totes les coses quan Mercuri i Saturn comencen a unir-se i, així, començarem a ser conscients de tots i cadascun dels rigors que aquesta unió ens inspirarà.

Ara, i durant els dies que seguiran, no tindrem ganes de transigir ni una mica i serem tant exigents amb els altres com ho puguem ser amb nosaltres mateixos, de tal manera que ens anirem posant rectes fins al punt de no saber-nos relaxar i de no saber cedir, a menys que ho hàgim decidit. Però, potser haurem de recordar que ser ben estrictes pot ser una cosa ben positiva.

Aquesta conjunció durarà fins el 6 de març i tindrà el seu punt culminant el proper dia 2.

Posició de la Lluna: a Taure. A la 165 hores i 48 minuts entra a Bessons.

Subscriu-te!

Subscriu-te al blog Avui els Astres... i rebràs una notificació cada cop que hi hagi una nova entrada.

Et prometem que no enviarem mai correu brossa! Fes un cop d'ull a la nostra política de privacitat per a més informació.

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers per al seu correcte funcionament i per a fins analítics. En fer clic al botó Acceptar, acceptes aquestes tecnologies i el processament de les dades per a aquests propòsits.    Més informació
Privacidad