Close

DIUMENGE, 26 DE DESEMBRE DE 2021

Per dues vegades en poc temps, i degut a la retrogradació de Venus, aquest planeta i el planeta Plutó han tornat a fer conjunció exacte en el signe de Capricorn i els seus efectes es noten. I com que Venus és de naturalesa amorosa i Plutó és de naturalesa passional, el resultat serà d’una forta implicació emocional.

I com que hi ha moltes maneres de manifestar els nostres sentiments, estaria bé que, tot i la reserva típica de Capricorn, ens demostréssim d’alguna manera que ens estimem i ens ho diguéssim de moltes maneres: amb una mirada, fent-nos l’ullet o amb una carícia, que al cap i a la fi el que compta és que ens fem partícips, els uns i els altres, d’aquest sentiment que nia a dintre nostre.

Aprofitem aquesta conjunció amorosa que no tots els dies brilla en el cel del capvespre.

Estat de la Lluna: a Verge. A les 17 hores i 14 minuts arriba a Balança.

Subscriu-te!

Subscriu-te al blog Avui els Astres... i rebràs una notificació cada cop que hi hagi una nova entrada.

Et prometem que no enviarem mai correu brossa! Fes un cop d'ull a la nostra política de privacitat per a més informació.

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers per al seu correcte funcionament i per a fins analítics. En fer clic al botó Acceptar, acceptes aquestes tecnologies i el processament de les dades per a aquests propòsits.    Més informació
Privacidad