Close

DIUMENGE, 26 D’ABRIL DE 2020

Avui el cel estarà ple d’esdeveniments, sobretot perquè el Sol i Urà a Taure hauran arribat a la seva conjunció partil o exacte i això també voldrà dir que tindrem ganes de protagonitzar, nosaltres també, algun tipus d’alliberament que ens privi de tot allò que ens fa sentir oprimits o oprimides. I ara sí, ja tindrem els ulls completament oberts davant d’una mateixa realitat que ara ens pot semblar diferent, hi hagi o no hi hagi hagut canvis en ella, però, això també significarà que la nostra paciència estarà a punt d’acabar-se i tindrem moltes ganes de dir prou.

Per un altra cantó, avui també hi haurà al cel una bonica conjunció entre Venus i la Lluna a Bessons i això significarà que trobarem totes les paraules per dir la nostra i ho farem amb totes les nostres millors forces per a comunicar-nos.

I ja sabem tots i totes, que el fet de desfogar-nos no canviarà els nostres mals però nosaltres ens farà sentir més alleugerits i alleugerides i això farà que ens sentim molt millor.

Canalitzem, una vegada més, les influències del cel de la manera més positiva i la vida ens ho agrairà.

Subscriu-te!

Subscriu-te al blog Avui els Astres... i rebràs una notificació cada cop que hi hagi una nova entrada.

Et prometem que no enviarem mai correu brossa! Fes un cop d'ull a la nostra política de privacitat per a més informació.

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers per al seu correcte funcionament i per a fins analítics. En fer clic al botó Acceptar, acceptes aquestes tecnologies i el processament de les dades per a aquests propòsits.    Més informació
Privacidad