Close

DIUMENGE, 25 D’OCTUBRE DE 2020

Avui serà el dia concret en què el Sol a Escorpió i Mercuri retrògrad en aquest mateix signe arribaran a la seva conjunció exacte o combustió –que és així com s’anomena la unió total del Sol amb Mercuri- i això serà sinònim d’irreflexió, d’ofuscació o d’enlluernament que, a la pràctica, tenen els mateixos efectes, és a dir, ens deixem ben bé a les fosques.

Però, per això mateix, caldrà estar ben atents i atentes a totes i cadascuna de les jugades que vulguem efectuar, no sigui que ens equivoquem o ens quedem sense veure aquell detall important que pot acabar modificant les coses i fins i tot precipitant-les, que la irreflexió és com un gran impuls i, a vegades, les coses ens surten bé i, a vegades, ens poden sortir més malament.

Independentment, però, de que sigui el que decidim, seguim el nostre impuls si és net i clar i té molta força, però abstinguem-nos d’ell, si és tan sols un impuls que no sabem a on ens porta i que ens fa dubtar. I sigui quina sigui la cruïlla o el panorama en el qual estiguem ficats, tinguem en compte de no posar-nos en situacions perilloses i deixem que la nostra intuïció faci la resta, que la intuïció és sempre una bona consellera.

Subscriu-te!

Subscriu-te al blog Avui els Astres... i rebràs una notificació cada cop que hi hagi una nova entrada.

Et prometem que no enviarem mai correu brossa! Fes un cop d'ull a la nostra política de privacitat per a més informació.

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers per al seu correcte funcionament i per a fins analítics. En fer clic al botó Acceptar, acceptes aquestes tecnologies i el processament de les dades per a aquests propòsits.    Més informació
Privacidad