Close

DIUMENGE, 25 DE SETEMBRE DE 2022

Tècnicament, el noviluni que ha d’arribar avui, es produirà exactament a les 23 hores i 54 minuts i, per tant, tot i la conjunció del Sol i de la Lluna en el dia d’avui, la unió total dels dos astres no arribarà fins gairebé a la mitja nit.

Però, aquesta unió astral arribarà molt ben acompanyada, ja que per un cantó Mercuri i Venus faran conjunció amb els dos astres, des del signe de la Verge, a on encara hi serà la Lluna, mentre que, per l’altre cantó, Neptú a Peixos i Júpiter a Àries s’hi oposaran amb força, tot provocant en nosaltres situacions encontrades, que ens poden portar a defensar posicions ben aferrissades i contràries.

En conseqüència, pot ser que avui, i malgrat el silenci que precedeix al noviluni, estiguem combatius i declarem les nostres intencions més concretes als nostres millors interlocutors.

Aprofitem per a treure-li el suc a aquesta jornada i filar prim, i després de l’anàlisi i la crítica (Verge) arribar a la síntesi i a les millors conclusions (Balança).

Posició de la Lluna: a Verge. A les 18 hores i 43 minuts entra a Balança.

Subscriu-te!

Subscriu-te al blog Avui els Astres... i rebràs una notificació cada cop que hi hagi una nova entrada.

Et prometem que no enviarem mai correu brossa! Fes un cop d'ull a la nostra política de privacitat per a més informació.

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers per al seu correcte funcionament i per a fins analítics. En fer clic al botó Acceptar, acceptes aquestes tecnologies i el processament de les dades per a aquests propòsits.    Més informació
Privacidad