Close

DIUMENGE, 25 D’ABRIL DE 2021

Avui Mercuri i Venus s’ajuntaran del tot en el signe de Taure, tot protagonitzant aquesta conjunció que sempre ens posiciona positivament, ja que Mercuri busca la relació, i Venus sempre té una resposta amorosa, i estant els dos planetes tan a tocar seran moltes les sensacions que d’aquesta ens arribaran,  i tindrem moltes ganes d’estar en contacte i, com que Taure és un signe de terra, és a dir, de pura percepció, se’ns pot despertar la sensualitat que tinguem més amagada o que tinguem a flor de pell.

De totes maneres, sota els efectes d’aquesta conjunció relacionar-se resulta molt més fàcil, ja que l’esperit de Mercuri i de Venus ens pot fer fins i tot més enamoradissos i allà on hi posem la ment (Mercuri) també hi posarem l’amor (Venus).

Llàstima, però, que el planeta Saturn enviï a aquests dos planetes una important quadratura que tot ho retardarà o ho reprimirà i, així, una vegada més, al cel no hi haurà cap resta, perquè totes aquestes influències sumaran, com sempre. I nosaltres ho acusarem.

Estat de la Lluna: a Balança.

Subscriu-te!

Subscriu-te al blog Avui els Astres... i rebràs una notificació cada cop que hi hagi una nova entrada.

Et prometem que no enviarem mai correu brossa! Fes un cop d'ull a la nostra política de privacitat per a més informació.

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers per al seu correcte funcionament i per a fins analítics. En fer clic al botó Acceptar, acceptes aquestes tecnologies i el processament de les dades per a aquests propòsits.    Més informació
Privacidad