Close

DIUMENGE, 24 DE JULIOL DE 2022

Avui seran Mercuri i la Lluna els que estaran en bona sintonia, ja que amb el planeta de les ales als peus i al barret en el signe de Lleó i amb l’estada del nostre satèl·lit en el signe de Bessons es compliran una pila de requisits per tal que ens comuniquem amb tota l’ànima, amb el cor a les mans i amb la paraula tan àgil i tan ben predisposada com quan hi ha astres en el signe de Lleó i en el signe de Bessons.

I així, per poc que ens hi esforcem, estarem especialment comunicatius i tindrem ganes de dir la nostra, al mateix temps que volem escoltar el que diuen els altres, com en una justa mesura de donar i rebre, d’aquesta correspondència que uneix els dos pols d’una mateixa realitat, una realitat que ens farà estar més units i més comprensius de cara als altres.

Escoltem, doncs, una mica més i expressem-nos sense recança, que el cel ens predisposa a fer-ho d’aquesta manera.

Posició de la Lluna: a Bessons.

Subscriu-te!

Subscriu-te al blog Avui els Astres... i rebràs una notificació cada cop que hi hagi una nova entrada.

Et prometem que no enviarem mai correu brossa! Fes un cop d'ull a la nostra política de privacitat per a més informació.

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers per al seu correcte funcionament i per a fins analítics. En fer clic al botó Acceptar, acceptes aquestes tecnologies i el processament de les dades per a aquests propòsits.    Més informació
Privacidad