Close

DIUMENGE, 24 D’ABRIL DE 2022

De mica en mica, en part com va succeir ahir, però a l’inrevés, avui el cel s’anirà enfosquint progressivament, i no és que continuï el mal temps o el nostre capficament, no, és que la Lluna d’aquesta jornada s’anirà acostant a Saturn progressivament i així anirem canviant la cara també de manera clara, tot preocupant-nos per totes les coses que tinguem al nostre abast i fins i tot per les que no cal que anem tan en compte.

Però, el cel és el cel, i la conjunció de la Lluna amb Saturn també pot ser molt forta i ens pot conduir a una reflexió escollida o fins i tot ens pot predisposar a tenir algun tipus de cabòria o cavil·lació.

Relaxem-nos, per tant, i pensem que aquest aspecte només durarà unes hores i podrem donar-lo per transitori i passatger.

Posició de la Lluna: a Aquari.

Subscriu-te!

Subscriu-te al blog Avui els Astres... i rebràs una notificació cada cop que hi hagi una nova entrada.

Et prometem que no enviarem mai correu brossa! Fes un cop d'ull a la nostra política de privacitat per a més informació.

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers per al seu correcte funcionament i per a fins analítics. En fer clic al botó Acceptar, acceptes aquestes tecnologies i el processament de les dades per a aquests propòsits.    Més informació
Privacidad