Close

DIUMENGE, 23 DE MAIG DE 2021

La Lluna d’avui avançarà un pas més pel signe de Balança i, així, ara seguirà formant triangles, per aquesta vegada tancats i ben harmònics, amb Saturn a Aquari i amb Venus a Bessons, i el resultat serà molt positiu, ja que com si fos un mantell protector, aquest gran trígon d’aire transitarà per sobre dels nostres caps i ens aportarà tota la protecció que siguem capaços d’invocar.

A més, el fet que brilli al cel aquest triangle d’aire, ens donarà ales per a volar i podrem arribar tant lluny com llunyans quedin els nostres somnis i les nostres esperances. I a sobre, trobarem totes les paraules per explicar-nos i fins i tot sabrem treure-li el suc a la nostra visió més panoràmica sobre la realitat i llavors la nostra perspectiva emergirà amb nous angles i amb una nova visió que resultarà millor i que ens ajudarà a veure-hi més clar.

Relaxem-nos una mica més i visquem aquest diumenge amb optimisme.

Estat de la Lluna: a Balança.

Subscriu-te!

Subscriu-te al blog Avui els Astres... i rebràs una notificació cada cop que hi hagi una nova entrada.

Et prometem que no enviarem mai correu brossa! Fes un cop d'ull a la nostra política de privacitat per a més informació.

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers per al seu correcte funcionament i per a fins analítics. En fer clic al botó Acceptar, acceptes aquestes tecnologies i el processament de les dades per a aquests propòsits.    Més informació
Privacidad