Close

DIUMENGE, 23 DE JULIOL DE 2023

Serà avui quan, de matinada, exactament a les 3 hores i 51 minuts, el Sol arribarà al signe de Lleó i això també representarà l’inici del temps de les vacances i de les festes majors, estiguin inscrites en el calendari o nomé brillin a dintre nostre.

Sigui com sigui, aquest nou pas del Sol ens anunciarà que nosaltres també haurem de fer un pas més i pensar en descansar una mica, que la calor ens pressiona i costa més concentrar-nos i, a més, aquest és el temps zodiacal per excel·lència per a fer una pausa estiuenca.

Lleó, a més a més, és un signe d’alegria i de diversió, que ens convidarà a passar-ho bé i a demostrar als altres la nostra part més festiva, que qui riu i qui somriu de gust, després sap treballar millor.

Tenim tot una mesada, la del signe de Lleó, per procurar-nos una mica d’esbarjo i de la més sana expansió.

Posició de la Lluna: a Verge. A les 7 hores i 54 minuts del matí entra a Balança.

 

Subscriu-te!

Subscriu-te al blog Avui els Astres... i rebràs una notificació cada cop que hi hagi una nova entrada.

Et prometem que no enviarem mai correu brossa! Fes un cop d'ull a la nostra política de privacitat per a més informació.

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers per al seu correcte funcionament i per a fins analítics. En fer clic al botó Acceptar, acceptes aquestes tecnologies i el processament de les dades per a aquests propòsits.    Més informació
Privacidad