Close

DIUMENGE, 23 DE GENER DE 2022

Avui el Sol i Mercuri retrògrad protagonitzaran al cel una conjunció exacte que té nom diferent, i que és el de la combustió, ja que quan l’astre rei, el Sol, i el seu servidor, Mercuri, s’ajunten del tot, es diu que el Sol crema Mercuri i el deixa gairebé sense efectes, ja que llavors es produeix un fenomen que es pot dir de dues maneres, segons per on s’enfoqui, i és que aquest aspecte tant ens pot encegar com enlluernar. En un dels casos, ens deixa sense llum, i en l’altre cas, és l’excés de lluminositat la que ens deixa en idèntiques circumstàncies.

Sigui com sigui, bo serà que avui, i més si Mercuri està retrògrad, vigilem una mica més les nostres passes i no ens embalem, no sigui que errem el camí o la diguem grossa.

Curiosament, també el fet d’estar més desinhibits i tenir més atreviment, ens portar a situacions engrescadores, en les quals, de no donar-se aquest aspecte, no hi hauríem caigut.

Siguem prudents físicament, però, si el moment ens inspira, llencem-nos-hi poderosament.

Posició de la Lluna: a Balança.

Subscriu-te!

Subscriu-te al blog Avui els Astres... i rebràs una notificació cada cop que hi hagi una nova entrada.

Et prometem que no enviarem mai correu brossa! Fes un cop d'ull a la nostra política de privacitat per a més informació.

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers per al seu correcte funcionament i per a fins analítics. En fer clic al botó Acceptar, acceptes aquestes tecnologies i el processament de les dades per a aquests propòsits.    Més informació
Privacidad