Close

DIUMENGE, 23 D’ABRIL DE 2023

Seguint la tònica d’ahir avui la Lluna i Venus s’ajuntaran en el signe de Bessons, tot invitant-nos a passar-ho bé i a estar especialment comunicatius i comunicatives.

I així, tot aprofitant aquesta diada de Sant Jordi, que sempre és indicativa de la plenitud de la primavera, estarà molt bé que gaudim del moment i de tot el nostre entorn, sense deixar de depositar la nostra mirada més fervent en els éssers humans que ens rodegen, que segur que de l’intercanvi que fem amb ells i elles en sortirem beneficiats, com en les millors ocasions.

I amb tan bona influència de Bessons, serà ben normal que estiguem xerraires, que estiguem divertits, que fem jocs de paraules i que fins i tot ens ho mirem la realitat des d’una visió múltiple i acolorida.

Posició de la Lluna: a Bessons.

Subscriu-te!

Subscriu-te al blog Avui els Astres... i rebràs una notificació cada cop que hi hagi una nova entrada.

Et prometem que no enviarem mai correu brossa! Fes un cop d'ull a la nostra política de privacitat per a més informació.

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers per al seu correcte funcionament i per a fins analítics. En fer clic al botó Acceptar, acceptes aquestes tecnologies i el processament de les dades per a aquests propòsits.    Més informació
Privacidad