Close

DIUMENGE, 22 D’OCTUBRE DE 2023

Avui mateix el planeta Mercuri abandonarà el signe de Balança i s’establirà al signe d’Escorpió, a on s’hi estarà fins el proper  9 de novembre, en què una altra vegada canviarà de signe, tot arribant a Sagitari.

Però, totes aquestes dades voldran dir que tindrem exactament a Mercuri durant 19 die, tot transitant per aquest signe de passió. Estiguem, preparats, doncs, i aprofitem-ho per observar la realitat amb aquesta penetració típica del signe, que ara els altres no ens enganyaran tan fàcilment i ens mostrarem més previnguts, que a Escorpió ningú l’enganya i sap tenir les millors sospites, aquelles que ens arriben des de ben a dintre, és a dir, des de sota el pit (sos-pit-a).

Per tant, ara estarem més orientats i no deixarem escapar cap ocasió d’analitzar la realitat de manera fidedigne. Fins i tot se’ns poden obrir els ulls en algunes temàtiques.

Posició de la Lluna: a Capricorn. A les 8 hores i 6 minuts entra a Aquari.

Subscriu-te!

Subscriu-te al blog Avui els Astres... i rebràs una notificació cada cop que hi hagi una nova entrada.

Et prometem que no enviarem mai correu brossa! Fes un cop d'ull a la nostra política de privacitat per a més informació.

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers per al seu correcte funcionament i per a fins analítics. En fer clic al botó Acceptar, acceptes aquestes tecnologies i el processament de les dades per a aquests propòsits.    Més informació
Privacidad