Close

DIUMENGE, 22 DE MARÇ DE 2020

Avui el planeta Saturn canviarà de signe i tot deixant les terres de Capricorn, s’endinsarà en els aires d’Aquari, i això significarà una dada important en el transcurs del nostre calendari.

I donat que Saturn té dos domicilis en els quals s’hi troba molt de gust, un que és el de Capricorn i l’altra que és el d’Aquari, ara Saturn continuarà ficat a casa seva però des d’Aquari albirarà un futur més optimista i més esperançat, i començarà a tenir somnis de futur. A Capricorn Saturn és sempre més rigorós i exigent i no transigeix. Ara, tot agafarà uns altres aires.

Malgrat això, avui també es produirà la conjunció exacte entre Mart i Plutó a Capricorn, a un pas de Júpiter també en aquest signe, i això serà suficient com perquè encara no ens airegem del tot. Aquesta influència encara serà molt forta i implicarà moltes ganes de reaccionar i de demostrar tota la nostra determinació, i  més en aquests moments en què el Sol ja està instal·lat a Àries.

Saturn s’estarà a Aquari fins a primers de juliol d’aquest any, moment en el qual retornarà a Capricorn, signe en el qual s’hi estarà fins a meitats desembre, en què retornarà a Aquari definitivament.

Subscriu-te!

Subscriu-te al blog Avui els Astres... i rebràs una notificació cada cop que hi hagi una nova entrada.

Et prometem que no enviarem mai correu brossa! Fes un cop d'ull a la nostra política de privacitat per a més informació.

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers per al seu correcte funcionament i per a fins analítics. En fer clic al botó Acceptar, acceptes aquestes tecnologies i el processament de les dades per a aquests propòsits.    Més informació
Privacidad